Kozmetik 28# Urban Decay Primer Potion Original / Far Bazı

Sephoralar'da satıldığını duyup da koşup almadığıma, satıştan kaldırıldıktan sonra yandığım bir üründür kendisi. Yurt dışına çıkan bir yakınımızdan binbir rica ile getirttiğim günden beri bayılıyorum ona. Popülerliğini abartılı bulurdum önceleri ama özellikle bu yaz vazgeçilmezim oldu.


Neden mi?

- Tüp ağızlı olduğundan hijyenik ve gereğinden fazla ürün gelmiyor.
-Göz kapağına sürdüğünüzde rengi eşitliyor ve kapatıcılık özelliği de mevcut. Hafif sedefli hoş bir görünümü var.
-Üzerine pigmentli pigmentsiz hangi farı sürerseniz sürün gün boyu ovuştursanız bile bozulmuyor. Katlanma yerinde topaklanma yapmıyor.
-Akan, bulaşan kalemleri/eyelinerı bile saatlerce sabitliyor. Bunu yaz sıcağında bile yapması alkışlanası bir özellik bence.
-8 saat boyunca dışarıda kalacağım sıcak bir günde test ettim. Gün sonunda full makyajım hafiflemeden olduğu gibi duruyordu.

Neden vazgeçilmezim olduğu ortada ve tüm zamanların en iyi far bazı ilan ediyorum kendisini bir kez daha :))) Kullanmaya kıyamasam da bittikçe kesinlikle yenilenecekler listemin başında 1. sırada. Daha fazla şey yazmaya gerek yok bence:)) Far bazı olarak sevdiğim uygun fiyatlı birkaç ürün var ama UD koşturmacalı günlerde performansıyla ezer geçer;)

Kesinlikle gözüm kapalı tavsiye ederim.

Yorumlar

Popüler Yayınlar