Tasarım #3 Apple ve Tasarım Aksesuarları



MİREBAĞĞĞĞ:))))) YİNE BEN. Niye tasarım aksesuarları dedim? Çünkü Apple artık günlük hayyata kullandığımız aksesuarlara teknolojiyi ekledi. Saç bantı hep vardı ama buna kulaklık özelliği ekledi. Ne lüzumu vardı:p

Şu kulaklığa bakar mısınız allaşkınıza:)))) Tasarımcısı Sang-hoon Lee Tamam klasik Apple çizgisinde. Konsepte, vermek istedikleri imaja uygun. Sade. Geometrik ve simetrik ölçülerde. Tamam BEYAZ! Bunu gözümüze sokacak kadar beyaz. Ve taca benziyor. Saçımız önümüze düşmesin diye taktığımız bildiğimiz taca.  Zaten adı da : The Apple Hairbands:))))) Buradan İnceleyebilirsiniz.















Şık değil. Kablosu olmaması cabası. Dümdüz hareketsiz hatlarıyla kafamda ne idüğü belirsiz, esprisi olmayan bir zımbırtı. Kafa ağrıtır bir süre sonra bence. Katlanabilirliği yok. Malzemesinden ötürü boyunda durmaz. Yanında sürekli orta boy bir çanta bulunması lazım sıkılınca koyabilmek için. Sırf tasarım diye kullanışsız bir ürüne yüzlerce dolar vermek niye???  Miss gibi Sennheiser Kulaklıklar dururken. Pehhhh!


Buyrun burdan devam edelim. 2. ürün ise yüzük:)))) LOTR'dan apartmadılarsa nolim bak. Bu kadar da iddalıyım. Bir yüzüğün güç sembolü olması, dünyayı ele geçirecek anahtar olması ve aynı zamanda karanlık olması ilham verici:p Çok klişe çook. Nerdler için tasarlanmış muhtemelen. HeadBAND fikrinden daha estetik ve kullanışlı olması su götürmez. Designed by Victor Soto in 2007 olduğuna göre kesinlikle haklılık payım var:) 



Buradan inceleyebilirsiniz.        

Bu gecelik bu kadar:))))) Yepisyeni tasarımlar bulur bulmaz paylaşacağım:)))))))))))

NOT:  Epıl ürünlerini sevmediğimi söylemiş miydim;))))) Bir tek Ipod'um var. O da hediye zaten:)  Iwatchz özelliği sayesinde gayet kullanışlı oldu:) Bileğime takıyorum hoop handsfree :)))) Ciao!

                                                         

Yorumlar

Popüler Yayınlar