güzel bi gün

bayram bahanesiyle samsun yolculuğuna çıkalı beri okula gitmeyen bu bünye bugün ilk defa gitti ve şokla sarsıldı haliyle. geç yattım gerçi dün gece. derdim de ralph lauren'in 2012 fall erkek koleksiyonunu incelemekti ıncık cıncık:)))) ceketlerine ve gömleklerine bayıldımmmmm<3
bu aralar oldukça zevkli biriyle pinterest senin, moda blogları benim casual kombinleri karıştırıyoruz:) ilgi alanımız daha çok botlar ve ceketler... çok eğlenceliymiş yau:) ben de post yazabilirim bu sıralar günün kombini diyerek...şaşırmayın.

efendicağızıma söyleyeyim, dün geceki moda ve çizim muhabbetinden sonra üzerine oda toplamaya girişen bünye 4te yatınca 7de kalktı kalkmasına ama salyangoz hızıyla hareket ettiğinden evden 9.15te çıkabildi:p 2 kilo verdiğimden evin içinde zulu dansları da yaptım tabi:p

restorasyon dersine girmemle birlikte uyku bastırması bir oldu. ne anlatıldığından resmen bir haberim ama vizelerin 3hafta sonra olacağını duyduğum an şeytan dürtmüş gibi dikildim yerimde:( neyse ki çile saat 12.15 itibarıyle bitti de yemek molasına çıktık. ardındaann girişimcilik ve proje yönetimi dersi başladı.
2. defa girdiğim bu dersin yanında sıkıcı dediğim her şey sönük kalır. hocanın ses tonundan tutun da kurduğu cümlelerin bayağılığına kadar. oyalanmak için resmen ilkokul 2 deki yöntemleri uyguluyoruz. saç çekmek, birbirine pet şişe kapağıyla su atmak, kağıttan uçak yapmak, vs. bunun yanında da tango programıyla görüntülü konuşma açmak, watsapp'ı mütemadiyen kullanmak, tweetlemek vs. gibi bilimum faaliyet içindeyiz. zorla seçmeye zorlandığımız ders kabusumuz oldu. 2 dönem katlanmak zorundayız. kosgeb sertifikası aşkına.

bunların nesi güzel diyeceksiniz...yanımda sevgili ekürilerim olduktan sonra gülmek bizim için çok sıradan:)3üzler şeklinde anılıyoruz okul çapında. kahrolası girişimcilik dersinin ilk arasıyla beraber soluğu kadıköy kafka cafe'nin terasında aldık. ortamı güzel, elemanları saygılı, müzikler şahane, muhabbet 10 numara daha nolsun. kakara kikiriyle 4buçuk saatin nasıl geçtiğini anlamadık. türk kahvesi yanında yenilen tatlılar üzerine fal + dedikodu seansı çok iyi geldi son zamanlardaki onca gerilimin üzerine.

falımda fallanmış söylemesi ayıp:))) geçmiş defterlerimin her biri kapanıyor birbiri ardına ve ruhum sonunda huzura eriyor. mutluluk kapıda...neşem daim olsun inşallah:) gözü kalanın da gözü çıksın.

günün sözü: dostlarınıza bir kahve içimlik bile olsa vakit ayırın...ruhunuza iyi gelecek...


öptümmm:)

Yorumlar

Popüler Yayınlar