donmak ya da donmamak...işte bütün mesele bu!

bugün size ofiste titreyen hatunlardan bahsedeceğim.

gerekli malzemeler:
birden fazla klima
kısa kollu gömlek giymenin yasak olduğu bir grup er kişi
yaz sıcağında kolsuz giyinen kadınlar grubu

yapılışı çok kolay...ofise ilk gelenler hem aynı yakada oturup trafiğe takılmadan gelmeyi başaranlardır. bunların bayan olma ihtimali yok gibi tabii ki:) erken de gelse klima açacağına gider makyajını yapar:) ilk gelen er kişi sabahın körü de olsa ofisin camlarını açıp havalandırmak yerine ilk yapacağı şey klimaya abanmak. en soğuğu ayarlayıp ofisi buz tutturuncaya kadar soğutur buz dolabı misali:) vee hatunlar ofise doluştuğunda hırkalar, ceketler, şallara sarılınır sarmalanılır. lakinn her yeri ofis gibi düşünen bu hatunlarımız dışarıya dahi hırkayla çıktığında komik durum ve diyaloglar ortaya çıkması kesinlikle muhtemeldir:)

+bacım hayırdır?
- ofiste dondum hala ısınamadım.
+kaloriferi mi açayım?
-sen şu pencereyi kapat yeter.
+la havleeeeee.... in bacım afedersin mübarek günde günaha sokma beni....

en basitinden bir taksi yolcu muhabbetidir.

öğlene kadar kadınlar toplaşıp bir biçimiyle klimayı kapatsa da daha savaş bitmemiştir. öğlen tatiline son çıkan er kişi tarafından tekrar buzdolabı kıvamına gelen ofiste rehavete asla yer yoktur. istem dışı titreyen uzuvlarınıza hakim olmanız bile zordur.
naçizane stajyer bu kardeşiniz bugün gömlekli ofis ahallisine seslenerek:
"-X bey yarın siz de askılıyla gelin biz açalım klimayı çok iyi gelecek. valla bu sıcakta size de yazık" diyerek plaza kariyerinden başlamadan feragat etmiştir.
sonuç mu? bütün ofis yerlerde. beylerde extra tepinme hal ve hareketleri, aşırı gülmekten ağız çevresinde istemsiz kasılmalar ve uyuşmalar vs. vs. vs.
"-nilesiciğim yarın aynı saatte gaffur pijamam ve beyaz fanilamla buradayım. ortaya çıkabilecek görüntü kirliliğinden sorumlu değilim yalnız. çemkiren olursa muhattabı sensin" dedi ve bitirdi beni:)))

işte günün ve kariyerimin bittiği anın özeti:))))))))

Yorumlar

Popüler Yayınlar