Malta Hatırası: AFTER EİGHT MİLKSHAKE

Bilen bilir AFTER EİGHT naneli çikolataların kralıdır. Hava yazsa alırsın 1 paketi deepfreeze de yaklaşık 20 dk bıraktıktan sonra ağzına atar çiğnemeden beklersin. yavaşça ısınır o mentollü çikolata tadı boğazına yayılır. Ağızda yumuşacık bitterin tadı kalır.
"Malta ile ne alakası var artık her yerde var şaşkın diyenler"... Malta Paceville'deki Barcelona Cafe milkshake in her türlüsünü mükemmelen yapar. Baileys&chocolate, strawberry, after8 mikshake en favorilerim oldu. Bugün de kendi tarifimi vereceğim:)

Diğer taraftan her markette hazır olarak satılan Snickers cake taptırır:) Tabağa konduktan 3 dk sonra yenmezse de arkasında sulu çikolata ve üstünde yüzen karamel parçaları ve fıstıklarıyla sos kıvamını alır:) Zaten 3dkyı geçmez bitirmek:)
Konumuzla alakası yok ama hafızamda fazlasıyla yer yetmiş bir lezzet kendisi:) En kısa zamanda CANGAyla deneyeceğim onu da :p Gerçi yaz günü öldürür muhtemelen:)
Fotoğrafı da sağda efenim:)

Gelelim Milkshake tarifimizee:)
After8 Milkshake 
Malzemeler: (2 kişilik)
1/2 litreden biraz az süt
2 top vanilyalı dondurma
1top naneli dondurma
20 tane after8
1ölçü nane likörü (isteğe bağlı. koymayanlar 1top naneli dondurma eklesin.)
1ölçü Bailey's Irish Cream
8tane buz

Blenderdan hepsini 2dk boyunca çekip bardaklara boşaltın. Nane yaprakları ve after 8 parçalarıyla servis edin:))))

AFİYET OLSUNNN!!!!!

PS. Fotoğraflar alıntıdır. Hala bir fotoğraf makinem yok :( Deneyenler fotoğrafını çekip gönderirse bloguma zevkle eklerim:)

Yorumlar

Popüler Yayınlar