GÜNÜN TESPİTİ: NTİNİKKD 'YE DESTEK VERİN!

Çok sayıda yüzsüz, çıkarcı insan aramızda dolaşıyor fark ettiniz mi? Bazıları güzelliklerini kullanıp, bazıları alenen, bazıları arkadaş ayağına yatıp, bazıları da insanların duygularıyla oynamak pahasına flörtleşip istediklerine ulaşınca arkalarına bakmadan kayboluveriyorlar. Bazıları zaman kaybı, bazıları can sıkıcı, bazıları lanet edilesi zararlar verebiliyor. Çoğu küçücük beyinleriyle kendilerini aynada "dev" sanırken aslında hiçbir şey değiller. Onlar aslında "hiç kimse"ler. Bana kalsa fark edildikleri anda afişe edilmeliler.

Neden kızgınım bu insanlara? Aslında onların ataları insanlığın varoluşundan beri varlar. İçlerinde belki çok zekiler, saman altından su yürütüp bir baktığında hiçbir şeyinin kalmamasına sebep olanlar, aldatanlar, gurur kıranlar, belki patronun, belki altında çalışan ama seni alaşağı etmeye yemin etmiş biri olabilir. Hepsinin amacı aynı: İNSANI APTAL YERİNE KOYMAK! İşte bu yüzden kızgınım. Neden her şey açıkça konuşulup halledilmez de illa oyun oynayarak, arkadan iş çevirilerek, zafer yaşamanın hazzına varılarak halledilir. İlla biri mağdur olmak zorunda mıdır? İyi niyetler hep sömürülmeli midir?

Ne çok soru sordum. bir çoğu da cevapsız kalmaya devam edecek. İnsanların içinde var; kendilerini göstermek, başkalarını alt etmek. Güç, para, aşk hırsı... Kimse elindekiyle yetinmeyi bilmiyor günümüzde. Hep daha daha daha fazlası. Tanrım sonumuzu hayretsin.



İmza:  NESLİ TÜKENMEKTE OLAN İYİ NİYETLİ İNSANLARI KORUMA VE KOLLAMA DERNEĞİ



Yorumlar

Popüler Yayınlar